The McOnebar clan meets

Vi är som sagt ett gäng – syskonen Enbom. 6 drösar som förökat sig och nu krävs långbordet när vi ska ses över en middag, weekend eller fest. I helgen som var samlades inte mindre än 19 stycken individer i Rilles nybonade lya och skräpade ned med såväl disk, gräs, trädskräp, pollen, barnsmulor, godisklet, bajsblöjor och det med glädje!

På fredagen kom två familjer och på lördagseftermiddagen var vi full skara. Tur att vi har tre lägenheter i anslutning till varandra – så att transporter och kommunikationer går smärtfritt efter middagar och seanser.  Och så ett fjärde hus några gårdar bort om vi skulle bli fler :)

Jag menar: Jag och lillbrorsan är ju inte igång än! Han ska tydligen avla med en barnmorska enligt mormor Signes sanndrömmar och vad gäller mig är kristallkulan ännu tom. Får väl se vad hennes drömmar säger härnäst? Dessutom har ju tidigare kollegor och klasskompisar minsann sagt att den där Hanna, hon kommer bli en riktig bullmamma, med många barn och mycket kärlek. Hmm, ja då börjar väl klockan ticka lite högre :)

Och mamma hade väl tydligen haft ihop det med mormors husläkare, så där får vi också se hur det går…. kanske blir en omgång syskon till? Vem vet om de gör en Brangelina och väljer kontinentala adoptivbarn??

Skämt åtsido… här kommer bilder från helgen!

 

 

Märkt , ,

2 tankar om “The McOnebar clan meets

  1. Caroline Waddell skriver:

    Fina bilder! Kul med stor familj och minnen som dessa. :D
    Bilden när ni är ute och spelar och jag tror det är Gustav och Tuva (?) och hon storgrina var rolig! haha… shame…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: