Solokörning till Norrpan

Då jag var lite sent ute med reflektionsdokumentet och ville ta det i min egen takt får det bli en solokörning till och från Norrpan idag. Kör iväg med Marilyn, gasen i botten och lite skrikmusik på stereon. Gamla motorvägen till Statoil för luftkontroll och sedan gasen i botten igen.

I eftermiddag ska jag blogga om helgen och kanske visa lite före och efter på rummet. Rummet som jag inatt drömde blev totalt nedritat med blyertspennor och tusch i diverse fina kulörer av några busiga syskondöttrar. Panik!

Sen blir det en långpromenad om vädret håller uppe. Skaka loss ryggen med lite lättare stretch och hoppas att det släpper snabbare än snabbt. Nästa vecka ska jag gå igång med träningen igen – Så är det bara!

He he!

 

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: