She believed she could….

so she did!

Gröten är uppäten och starkt morgonkaffe upphällt. Idag gör jag ett försök. Vill vara med på så mycket som möjligt ju. Känns något bättre i ryggen..något. Men inte helt okej. Får peppas av mig själv helt enkelt! SÅ det blir en dag med eleverna, lite fotboll på Rosvalla och lite 10-ord i veckan. Och matte.

Sen hem för att smörja lite till och värmebehandla. Imorrn vill jag kunna träna lite iallafall! Kanske ta några långpromenader med brorsan som kommer på visit. Håller tummarna… gör det du med – snälla!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: