6-1 till Sverige, så jag passar på att blogga

Känns ganska lugnt att vila ena ögat på skärmen och det andra på matchen när det går så hiskeligt bra för Svea i hockeyn. Det är VM och Tre kronors tredje match, denna gången mot Danmark och man tycker allt lite synd om Andersen i rödvita målet…

I övrigt  tillåter jag mig själv att vältra mig i ömsom självömkan  över en rygg som känns som den håller på att förtvina och ömsom nöjdhet över helgens piffande i mitt fräscha, vita, ljusa sovrum! Saknas några saker – därav inga före-och efterbilder, utan ni får helt enkelt hållas till tåls några dagar till.

Ryggen då? Ja, i fredags startade vad som skulle bli ett helvete för en rygg som min. Antingen pga. överbelastning, eller något annat som jag inte har någon aning om. Blev säkert inte bättre då jag bar lite lådor och tunga möblemang på eftermiddagen och tidiga lördagen heller. Sedan dess är det ett under om jag får på mig byxor om mornarna eller om jag lyckas sitta eller stå mer än en kvart ca utan hugg i nedre delen av stackars ryggen. Har inte varit med om ryggskott – så vet inte om det känns såhär, men nerver måste ligga i kläm nånstans  eftersom det också känns ned i ben, upp i nacken och i magen i vissa rörelser. Mycket spännande minsann! (NOT!)

Detta innebar en dag hemma från vfu:n, vilket inte känns bra… tog mig iallafall iväg en snabbis till hotellet och har fått reda på lite inför sommaren med mera. Just det känns betydligt bättre.

Nu ska jag värmebehandla och smörja…kanske lägga mig för att sova – lite till – för det har jag gjort så lite det senaste dygnet ;-P

Imorrn kommer Andreas och Erica med lillkillarna! Ser fram emot!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: