Helhetsansvar och ett helt gäng utvecklingssamtal

Veckans onsdag och torsdag innebar såväl helhetsansvar i klassen, hoppa in på det mesta och att delta i ett gäng av elevernas utvecklingssamtal. Ett nytt upplägg är testat och jag tyckte det var intressant. Efter att ha sett en del varianter hojade jag hem i pollenladdat klimat – ena dagen i kortärmat och den andra med både kofta, jacka och vantar! Temperaturen skiftar verkligen på tok för mycket.. dock självklart otroligt glad för de sommarvarma dagar som varit.

Det går bättre och bättre att agera fröken. Har denna perioden haft som mål att dra ned mina ambitioner och gå mer på känsla. Självklart vill jag ju inte förlora mina kreativa övningar, men det känns bra att få köra lite mañana med. Allt kan ju inte bli stoj och stim. Dessutom känner jag att ork och lust att planera till 19 varje kväll inte är så bra för det övriga livet just nu. Trots detta går det bra nu! Det går jättebra :)

Kommer bli vemodigt på fredag…

Ibland skulle nåt sånt här ändå behövas i klassen..då koncentrationen inte ligger på topp. Kanske en bra present till handledaren??

 

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: