Såhär på demonstrationsdagen

Äsch – inte direkt.. Men vilket väder alla demonstranterna får då! Upp till kamp och samtidigt sola fejset :) Själv är jag precis färdig med kunskapsinhämtande och planering av min heldag tills imorgon. Blir geografi då politik och välfärd känns på tok för hattigt att bara hoppa in på. Kör det grundläggande imorgon och sen kanske man kan prata lite demokrati och välfärd med eleverna nästa vecka?

Så efter en liten benstäckarpaus, toalettbesök och vattendrickande får det bli lite långpromenad i underbara vädret och sen sollapande på balkongen. Alternativt tvärtom bara för att vara säker på soltimmarna. Läsning står också på schemat, men det kan man ju lika gärna göra med solbrillorna på?

Röd dag? My ass! (fortfarande inte bitter… :)

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: