Nytränad, nyäten och degar ned i soffan

Satt över en timma i solen på balkongen och njöt! Helt underbart och sommarvarmt kändes det som – tills det började blåsa lite och jag bestämde mig för att flytta in till matförberedelser och lite träning istället. Ingen frisk promenad alltså. En timma styrka i funktionell, mage- och ryggvariant blev det och jag är sjukt nöjd efter min insats. Svetten rann, musklerna brände och vattnet gick åt :)

Jo, jag och mammsen har ju självklart rensat ur våra rum och hallen med inför tapetseringen som startar imorrn. Nu dock, ser det ut som kaoset i vardagsrum, kök och på balkongen. Saker och möbler överallt! Riktigt pepp på att fixa sen.  Ser fram emot att visa före/efterbilder sen. Men håll till tåls vettja – kan jag kan du ;)

 

Annons
Märkt , ,

En tanke på “Nytränad, nyäten och degar ned i soffan

  1. Caroline Waddell skriver:

    Jag läste; ”…och vattnet gick” VA???! hahaha
    Bra gjort ivf! PEPP!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: