En välbehövlig helg!

Den kom som vanligt väldigt lägligt, helgen. Sådär mellan natten till fredagen och natten till måndagen. Planer fanns att läsa lite kurstexter – vilket gjordes och att rensa ur rummet inför tapetseringen – vilket också gjordes. Sen var min plan att bara vara, eventuellt få färdigt mitt syprojekt och hänga med kusin, mor och eventuellt bror.

Kan stolt säga att mina planer ju faktiskt gick i lås, trots att det känns som att mycket vettigt inte gjordes.

Syprojektet kan nu officiellt benämnas som mitt nya överkast till min säng i mitt snart fixade rum! En massa fina blandade tyger i färggranna varianter har lappats till en sida. Ett utvalt motiv, av dessa fina tyger, fick sedan agera alternativt bakstycke – att byta med om man inte vill ha alla underbara färger och tyglappar på en gång. Tygerna hittades på ett reabord på Åhléns av min kära svägerska Marie-Louise (hon ska styla en lekstuga med dem) och ett par dagars funderande senare inköptes av mig många meter minsann!

Bökigt att sy – men åh så fint det blev till slut! Jag är nöjd! [speciellt med tanke på att jag inte sytt på år och dar!]

Detta är pre-tapetsering bilderna (noga översatt till före-tapetsering). Snart, snart kommer rummet kunna visas i ny anda

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: