Två sidor av samma mynt

Känslan av att å ena sidan vara fullt nöjd och tillfreds med sitt liv och sin situation. Men likt förbaskat bara vilja ruska om, ta tag i och handlingskraftigt hantera den andra sidan av myntet. Har en god vän i Lars. Han sätter ord på de allra djupaste känslor och tankar. På kluvenheten. Ett ord, en mening som kan vända ett leende till besvikelse. Till tårar över alla försök gjorda förgäves.

Har slutat upp nu. Har stängt butiken. Väntar på ord och kort som inte lagts. Av feghet eller brist på ork. Mest för att jag vill att fallskärmen ska vecklas ut. Frågan är väl bara om det blir reservskärmen eller den jag helst önskar.

jag säljer inget längre jag har stängt butiken
jag gör mig inte arg på nån reklam
tavlan är en fläck med färggrann ram
jag ger upp jag orkar inte bli besviken
som du sa det är dags att dra
för vi faller, faller, faller 
jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
inget värt nåt som inte inger hopp
jag rusar inte längre hennes lopp
jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
jag gömmer mig, värjer mig 

jag hoppas på ett kort som inte lagts
jag litar till ett ord som inte sagts
ja min lust är fri men min frihet är bakom galler
res med mig till ett annat land
för vi faller faller faller
ja jag faller faller faller


Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: