Ett skepp sprängs, ”snyggingen” dör och en sångerska skjuter med stora vapen

Var senast på bio i måndags. En höjdarrulle vid namn Battleship! Nej, men den har fått otroligt dålig kritik som utmärks genom uttryck som popcornrulle och lämna hjärnan utanför. Den var ändå inte dålig! Visst; en kliché här, en för snygg tjej där. Men filmen har ändå gjorts med glimten i ögat och troligen med full medvetenhet om hur den kommer uppfattas. Ändå sevärd, med gott om hisnande effekter, strategisk taktik och en del skratt! Så se den, men du behöver ju inte gå dit i hopp om genomtänkta repliker och förhoppningar om ostereotypa scener. Men enligt mig behövs action, alldeles för mycket effekter och öronbedövande ljud ibland för att man ska må bra! You had me at BOOM! Ha ha!

Därför kommer då detta inlägg så passande! För blir sommaren bara piss vädermässigt så finns ju mycket annat härligt att se fram emot. Dessutom finns det gott om sällskapsspel. Men det är ingen risk..för jag har bestämt att min hy ska bli gyllenbrun och grillen ska stå varm mestadels hela tiden! Sen om någon kväll blir regnig gör det ju då ingenting – för detta är vad som kan ses på Sveriges största bioskärm i vår/sommar:

27 april: The Avengers (snygga superhjältar ska rädda jorden – blir bra!)

27 april: The woman in black (Harry Potter goes even darker och skrämmer oss säkert till döddagar, men ska tydligen ses av mig ändå, menar lillebror)

23 maj: MiB 3 (kan bli intressant att se hur serien utvecklats, nåt att se med syskonbarna?)

1 juni: Prometheus (Alien prequel med stora förhoppningar från min sida)

3 juli: The amazing spiderman (ny skådespelare och bättre effekter?)

25 juli: The dark knight rises (Batman kommer igen, och sista gången)

13 juli: Abraham Lincoln: vampire hunter (kan bli kul!)

31 augusti:  Bourne Legacy (ny skådespelare, något mörkare och verkar grym)

 

Men mest längtar jag väl trots allt också till filmpremiären den 12 december (trots årstiden) då The Hobbit kommer förgylla våra liv! Låter allt detta intressant finns ett gäng trailers att se på såväl SF-bios hemsida som på youtuben. It is beautiful!

 

 

 

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: