Ett mindre psykbryt senare..

Jag skäms för att säga det, men igår var jag nära härdsmälta. Efter en helg med såväl läsning som vila och mysiga stunder tog jag efter plugget en välförtjänt paus – besökte mormor, supportkollade dammsugare med brorsan på Elgiganten och vidare hem för att fortsätta med mitt syprojekt – nu skulle det bli färdigt!

Bara för att jag gärna i all förkylning och läsning tänkt helt åt pipsvängen och min originella idé inte skulle fungera enligt min kära mor. För att förklara ytterligare tillhör jag den envisa skaran och när saker inte går som jag vill efter mycket möda och tankar så blir jag inte glad. Igår blev jag inte glad… jag var ledsamt nog rentav kort och snäsig mot mamma men kunde åtminstone be om ursäkt…efter en liten andningspaus.

Säger det ännu en gång – förlåt mamma. Får väl skylla på mitt ibland mycket bristfälliga tålamod.

Löjlig är jag, men ärlig och jag försöker ju iallafall vara snäll

Annons
Märkt , ,

En tanke på “Ett mindre psykbryt senare..

  1. Pernilla skriver:

    Tråkigt! Jag som tänkte fråga när vi ska ha syjuntan, fortfarande sugen? ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: