”Ja det var ju inte mitt bästa tentaresultat i historien…”

Torsdag:

Vaknade av en god natts lång sömn efter onsdagens goda besked att tentan avklarades. På sidan där man får beskedet står ju bara G eller inget alls beroende på positivt eller negativt resultat. Igår hade däremot mailet från resultatsidan Ladok kommit under natten och ibland, ibland kan man där även se skrivpoäng.

Med ett minne av att Maxgränsen låg på 40 och gränsen för godkänt på 24 tyckte jag väl att 29,5 var fullt okej. Lite över gränsen och framförallt var jag ju baske mig godkänd! Nöjd åkte jag sedan till skolan med Maria och förberedde mig för dagens läsning genom kopiering av diverse texter och en föreläsning i demokrati och deltagande hos medborgare i statsskick… Väl i skolan får jag ett sms från min kurskamrat Fia. Hon skulle inte komma pga sin stackars rygg, men undrade även om jag visste gränserna för G respektive max på tentan. Dessutom undrade hon om jag kollat och var nöjd?

Mitt svar: ”Jag tror att det var 24 respektive 40 som gräns… men minns inte riktigt. Tog inte med mig tentan. Jag är nöjd. 29,5, inte mitt bästa resultat men, jag blev ju iaf godkänd!

Varpå Fia skriver: ”Men vänta, jag tog ju med tentan, jag kollar”. 1 minut senare kom det till min kännedom att jag tänkt helt åt pipsvängen. G var inte alls 24 utan 14 och maxgränsen – ja den låg ju gärna på 30 poäng. ”Du hade ju i princip full pott, vännen! Klart du ska vara nöjd. och ja, VI ÄGER!

Jag ska nog vara nöjd… tihi!

Hela arbetsgrupp A fixade tentan (& skrivuppgiften), säkerligen med bravur. Känns skönt att man är omgiven med så begåvade människor! En klapp på axeln till oss – snart får vi ju ta och fira!

Annons
Märkt , ,

En tanke på “”Ja det var ju inte mitt bästa tentaresultat i historien…”

  1. Becca skriver:

    Du äger! stolt över dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: