Det finns vänliga själar

Jag är lättad! Speciellt då min jobbjakt går sådär och jag nu måste lägga min tid på läsning. Måste ju få tag på alla arbetsgivare jag sökt hos och dessutom vänta in besked från de arbeten som jag sökt i dagarna. Då är det glädjande att min reservplan har gått i lås och man har människor omkring sig som förstår ens dilemmor. ”Självklart förstår jag att du främst vill ha ett jobb på hemmaplan”. Så nu hålls en rad åt mig tills jag kan lämna ett besked, men jag står alltså inte utan arbete i sommar. Frågan är bara om det blir Kalmar eller Nyköping? Eller båda?

Jakten fortsätter på måndag. Nu är det intensiv läsning som gäller. Tur att vädret är på min sida och inga sol-lockelser skingrar mina tankar!

Ha en bra fredag!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: