2-års jubilée!!

Så såg jag att det nu är två år sedan jag började mitt skriveri på webben. Med bara några månader som officiell bloggare kanske det kan vara svårt att förstå men här kommer beviset, mitt allra första inlägg!

13:e april 2010

Och visst klarade jag mer än en månad?!

Det var då, och nu är nu. Ser fram emot fler klagomål, skryterier, ventileringar, glädjande besked och minnen framöver. Hoppas dessutom självklart att du som läsare är med mig och att jag kanske med lite mer inspiration och motivation kan locka fler som dig.

2 år…helt sjukt vad tiden går!

Märkt , , , , ,

2 tankar om “2-års jubilée!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: