En kvalitetsstund för mig själv

Tog en paus efter jobbjakten och köpte hem lite fira-glass att njuta av. Till detta en kopp värmande kaffe i grårusket och sista avsnittet av 30 grader i februari som jag missade av diverse orsaker i måndags. Vemodigt men ändå värmande även det. Har tagit det till mig trots att det är så tragikomiskt att man inte direkt vill packa väskan och dra till Thailand efter att man sett det.

Inser att jag nog har det ganska bra i mitt stressiga, veliga Svenssonliv, boendes med mamma i en lägenhet på födelseorten.

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: