LittleMissNackspärr

Japp! Fortfarande stel i nacken..Har nu inte kunnat röra mig ordentligt och sovit dåligt tre nätter i rad – ska inte bli en fjärde och hoppas allt att jag känner mig rörlig och pigg för morgondagens aktiviteter. Eftersom halsen inte är OK blir det till att avboka combaten och hoppas istället på uppehåll och en långpromenad istället.

Jo,men jag vet inte..kanske inte är fullt så illa som det just nu låter, men känner mig ju onekligen lite som grannen i Beck. Utan stödkrage dock.. och stänkarna fick jag tillräcklig dos av i helgen. Men vilar på det.. nu ska jag sova sött! Nattinatt

 

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: