M&M:s, en febrig, en lockig och en som snart är tonåring!

Det är syskonbarnen jag talar om. Max, Melvin, en lite krasslig Kalle, en lockig Ida och Alexander den store. Om fredagen nu skulle vara den längsta på året upplevdes och uttrycktes lördagen som den kortaste. En god påskfrukost med helgskinka och äggmacka, en kopp kaffe och planerna för dagen smeds. En liten tripp till Kalmars leksaksbutiker och kanske lite inredning för oss större. Åkte över bron för att finna vädret på tok för blåsigt, handlade leksaker och körde de 6 km hem igen. Burr!

Snöstorm och 14 m/s nordanvindar är inte okej när man förra året kunde sitta barbent i lä och njuta av solen. Väl hemma skulle det promt spelas stora matchen i snöyrslet och ungar och bröder försvann ut. Jag däckade förkylt i soffan- en god gubbvil. Ja, och en härlig fika innan dess förstås! Ericas finfina påsk-cupcakes!

Efter lite soffhäng blev det sedan god lammstek med hasselbackspotatis och kantarellsås – sparris och broccoli. Mustigt och gott. Lite ostar och kex som vickning medan barnen njöt av en film och påskgodiset. Som det ska vara – om än halva släkten kort. Jag menar, det fattades ju 3 barn och några föräldrar! Saknar er älskade!

Annons
Märkt , , ,

En tanke på “M&M:s, en febrig, en lockig och en som snart är tonåring!

  1. Becca skriver:

    Mysigt ni hade! puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: