Den motiga resan hem..

Solen återvände till söndagen – dagen för hemresan. Full bil med hälften av Rilles nyinköpta saker och hälften täcken och kuddar som mjukt sittunderlag de 35 milen hem. Lika vemodigt som vanligt och minst tre avvaktar och känner att man borde ju stanna en natt till. Men väntar litteratur, förmiddagsskift och ett påskpass inom vården så gör det.

Vi åkte den slingrande E22:an hem igen alltså. Jag med nackspärr och hosta slapp lyckligtvis köra, och mamma med gallstensbesvär fick tyvärr ta första biten. Och bara ett bilpucko kände vi av som medtrafikant, ja jag syftar på dig din göbbe i ljusgrå Ford Mondeo mellan Gusum och Söderköping. Men jag är inte bitter….bara sjukt förbannad på folk som ska köra upp i bakdelen på bilen framför och ligga halvt på mittlinjen i omöjliga omkörningssituationer.

Tackar iallafall alla medverkande för en trevlig, mysig och god mat-rik påsk. Och Tack till Andreas, Erica, Melvin och Max för att vi fick komma till lugnet i år igen. Saknar er redan!

Tillbaka till vardagen – annandagsvardagen.

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: