”Den längsta fredagen på året”

”Ja, barn. Det är bäst att ni gör er beredda på att det här kommer bli den läängsta fredagen på året. Vi ska läsa bibeln och prata om Jesus.”

Ha ha… brorsan har talat, och fredagen kändes faktiskt ganska lång. Fast på ett bra sätt! Efter den långa promenaden från huset till ÖoB i Skogsby så väntade den underbara laxen, några stora fotbollsmatcher och lite slapp i soffan och tevespel tills resten av sällskapet anlände. Vår ingifte brorsa Peter och tre små finingar (läs även några som blivit större än man hinner tänka) kom vid 4-snåret och förgyllde påsken än mer.

Lite mer tevespel, godisskål och fotbollsmatch. Sen kom det bästa! Mammas smörgåstårta har nämligen fått lite konkurrens…en med kyckling och bacon a´la Club Sandwich. Gott att bryta av med och en finfin variant om man inte är sugen på fisk- och skaldjursbetonat. Dessutom går den ju att göra i magrare variant (liksom alla smörgåstårtor egentligen) – men mycket, mycket god.

Mums!

Sen var det Bärtz och Buzz på PS3:an när småttingarna lagt sig. Alex fick va med oss – fast utan Bärtzen då…

Pokern nämner jag inte denna gång… aldrig haft så dåliga händer – aldrig gått så kasst! Tappat stinget?

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: