Att infinna sig i lugnet

Befinner mig i en av sofforna i vardagsrummet på Öland. Färjestaden är staden och så fort man är halvvägs över bron infinner sig ett lugn som inte kan mätas med mycket annat här i världen – för mig iallafall. Anlände hos Andreas, Erica och busgrabbarna vid lunch i onsdags. Hunnit med två visiter till gamla jobbet; IKEA Kalmar för några ärenden till våra diverse krypin.

Fylls av värme av de kramar jag fått senaste dagarna. Av kollegor på jobbet, vänner som saknas grymt i perioder. I brist på besök. Ofantligt många liv som väntas. Räknat till åtminstånde 8 magar på min gamla avdelning och iallafall 3-4 fullt synliga i varuhuset. Stress, varvat med glädje och sammanhållning, ombyggnationer och storslagna planer.

Men fortsätter sitta i soffan och njuta av ledighet. Skriver några rader och lutar mig tillbaka.

Pinned Image

 

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: