Liten blir stor..

Idag händer det! Rickard, lillbrorsan som nyss var en liten dinosaurielekande, rytande velociraptor i hörnsoffan ska flytta till egen lya. Vi har i dagarna tre skruvat möbler, flyttat smått och gott och idag är dagen då släpet har lånats och sängen, teven, hemmabiot och datorn åker den lilla resan upp till 27:an.

Sitter med en stärkande smoothie och kopp med kaffe i högsta hugg för att kunna bära så tungt som möjligt och placera allt på bästa möjliga ställe. Sen blir det att flytta in mina saker i det knallblå rummet – som enligt rykte inte kommer vara knallblått länge till.

Glad tjej säger att hon återkommer.. kanske med lite pics?

 

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: