Kör på tills krutet är slut

Körde på in i det sista. Rille är utflugen, mammas säng på plats och mina huvudsakliga pinaler står i MITT rum. Kollektivet är upplöst och har numera blivit ett mambo-boende som det så käckt heter.

Krafterna blev totalt bortspolade med duschvattnet för ca en timma sedan och sängen med de krispiga renbäddade sängkläderna är mer inbjudande och lockande än någonsin tror jag. Samtidigt brinner i mig en längtan att få det färdigställt, som vanligt, enligt mina smaker och idéer. Ett härligt, färgglatt och rekreativt studentrum a´la Hanna.

Bra kommer det iallafall bli. Inte minst för kära lillebror nåt höghus bort. En schysst första lya minsann!

Snart sova!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: