Känslan av inga måsten! – en halvbakad liten fröken

Det har ekat tomt på posts några dagar. Beroende på finfint besök i helgen och lite, lite tentaångest och fulla rullar efter det. Men nu är jag tillbaka, minsann :)

Båda examinationerna är gjorda och nu väntar vi bara på resultatet. Jag har en god känsla dock, trots att jag kolugn gick in och skrev tentan- utan råplugg (iaf de senaste dagarna). Tio dagar ska rättningarna ta så senast 10 april kommer resultatet in på skriftliga och tentan senast fredagen den 13:e! (turdag för mig har jag bestämt).

I övrigt innebär detta, om jag är godkänt på båda, att jag är färdig med hälften av min utbildning! Det har gått otroligt fort, och fortare kommer resten gå i och med att det blir mer och mer intressant och kul. Jag är taggad – för tusan!

Så skön känsla – men det skönaste är ändå att jag nu i fem dagar inte behöver tänka på nåt jag borde eller måste. Jag är ledig!

Jepp!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: