Upp with the tupp – Stol in the sol – Plugg a little dugg!

God morgon alla glada och inte lika glada. Själv har jag varit vaken sedan 6 och uppe sedan halv 7. Vart med bilen till Stenbergs för lampfix och riggat sommardäcken för eftermiddagens däckbyte/tvätt/städ. Med ett sånt lyxliv som jag lever ska jag faktiskt lämna bort alla dessa sysslor till professionell bilvårdsfirma och behöver således bara köra dit bilen, vänta & hämta den igen –> klartt!

I övrigt har jag skrivit ut alla plugg-anteckningar och ska sätta mig en stund i balkongsolen för att nöta in såväl religionsdimensioner, religionsdefinitioner och religionsteorier. Varför blir människor religiösa, förblir religiösa, lämnar religiösa traditioner, handlar religiöst? Ja, det kan jag svara på på onsdag klockan 8. Men har faktiskt lite hum. Det är ju skönt! Nu ska bara bitarna falla på plats.

Det är underbart ute! Så du som har måsten, förflytta måstena ut. Du som inte har det, sätt dig i lä och njut. Ta med dig kaffet, en god bok eller korsordet. Starta Spotify:et på mobilen och digga med till solens strålar. Lyssna på fågelkvittret och barnens lek.

Videon var väl sådär men låten är ju grymt passande ;)

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: