Mitt i tentadvalan…

Är ju precis vad jag just nu är belägen i. Skriver mastodontsidor med stödord och letar begrepp och försöker samtidigt koppla sammanhanget och helheten. Sätter en sluttid för dagen och håller den med bravur – men! Jag måste planera in träningen innan plugget för att det ska bli av, för att jag inte ska segna ur och faktiskt inte ha någon energi till övers till slut. Blev en promenad idag iallafall – gott, men kyligt i blåsten.

Jag vet ju att jag även får energi utav träningen att fortsätta, men klockan halv 7, 7 på kvällen blir lite för. Trist nog…En tröskel jag måste över helt enkelt. Gick ju så bra till en början i satsningen,men kommer alltid små motsättningar som man ska ta sig över. Maten sköts dock, känns bra. Inga småätningar och i och med bra rutiner med tidiga mornar har regelbundenheten i måltiderna satt sig ordentligt!

He he :)

Så ligger det till. Imorrn har jag lovat mig en supertidig morgon med antingen promenad eller morgonpass på gymmet. Det innebär innan 7 för att hinna dusch och frukost innan avfärd till Norrköping.

Dit för ett litteraturseminarium med efterföljande grupp-plugg. Nu ska här inhämtas en massa kunskap och förståelse!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: