Jordgubbar, glass & babygos via länk

Igår blev inte någon direkt skrytmöjlig kväll. Efter min nära deadlineupplevelse med inlämningen, så startade jag mitt nya fixprojekt och slipade/ målade ram. In en mycket snabb sväng till stan för små ärenden och överraskningar till diverse små gryn som ska firas, grattas och välkomnas.   Somnade till slut i soffan vid niosnåret och lade mig sedan officiellt vid halv elva.

Innan dess middag: Helstekt fläskytterfilé med råstekt potatis och gräddsås (15% ig men mycket god ändå). Vi fick även vaniljglass och jordgubbar till efterrätt. En smakkänsla av sommaren minsann! (men inte såå värst go’a gubbar)… till detta ett nostalgiskt avsnitt av 24. Vi är inne på säsong 7 av 8 nu i väntan på det som troligtvis ska bli slutet – 24 the movie! Taggad för Jack Bauers öde :)

Men! Vi fick ju en skype-tråd med familjen Svanberg också. Babygos och snos via videosamtal kan ju faktiskt göra ens dag. När man är sliten efter en intensiv vecka. Förbannad på det ena och irriterad på det andra. Lider brist på avslappnat umgänge och är trött på måsten. Ja, då kan man behöva en dos Stella, Valter, Marie-Louise och Fredrik – om än på IFL (In Fictive Life).

Får ta resten av klanen idag ;)

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: