När man känner sig duktig

Idag har jag läst som en tok, vilket känns gott för nu börjar jag äntligen komma in i böckerna. Som jag skrivit tidigare ligger religionskursen och litteraturen på en otroligt hög nivå, men äntligen kom en bok som var lite förklarande – med bra exempel och så. Hunnit mer än hälften och kommer därav bli klar med den imorrn för att starta på en ny. Sen blir’e till att skriva, skriva och nöta, nöta.

Om två veckor är det tenta dagen efter och jag har bestämt mig för att INTE få ångest eller stressa upp mig i onödan. Från och med nu ska jag förstå att jag bara kan göra mitt bästa. Man kan inte sitta dag ut och dag in och bara oroa sig. Det gäller helt enkelt att lita på sin förmåga. Räcker inte det får jag väl göra om den då!

Mycket iallafall gjort, har även tillåtit mig en kväll med familjen i soffan, avnjutandes både ett avsnitt 24 och härliga nostalgin Buffy.

Men nu blir det sova och upp för en till dags plugg och färd till Norrköping för ett seminarie.

Motivation-board. Tycker den är passande men främst de högst upp till höger. That's right!

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: