För alla som gillar charmiga köksattiraljer (medmera)

Igår minsann öppnade en till underbar och lockande webbutik. Denna gång är det min förebild Leila som står för mumman i kardemumman genom sin egenpräglade köksstil! Jag talar alltså om pinfärska Leilas General Store.

In och kika! 

Det är alldeles lovely och jag ser mitt framtida stora, charmiga och lantliga kök alltmer klart framför mig.

Gilla även Leilas blogg där man kan läsa om hennes familje-, kock och kreativa liv i ett vackert litet samhälle i Sverige. Står på min flik ”inspirerande” på Bloglovin’ – just för att hon inspirerar och bara är sig själv. Underbara kvinna!

(trots att jag inte känner henne..men det är så det verkar)

Vacker som få är hon också.. (bild från butikens hemsida)

 

Märkt , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: