Finaste Nils Valter

Blir pöjkens namn! Ja, han heter alltså inte finaste, men Nils Valter blir det. Med Valter som tilltalsnamn. Kan tänka mig att smålänningarna får svårt med det avslutande r:et, men vilken tur då att pöjken då också kanske kan lystra till det underbara smeknamnet Valle. Ser framför mig hur småkillarna Max, Kalle och Valter springer runt och busar. Kanske ”stör” de småtjejerna Ida, Stella och Tuva som börjat göra mer ”allvarliga” saker. Melvin och Alex hänger mest med Rille – spelar lite, slappar och observerar. Eller?

Kan ju bli hur som helst. Jag menar, jag har ju inte ens börjat avla än – så det kanske blir mina knattar som busar och stojar medan de andra bara undrar hur många vi ska bli egentligen :) Jag anser ju att ju fler desto bättre. Många släktträffar och minnen för framtiden.

Saknar er fortfarande. Hela bunten! Men snart så, då ses ju iallafall en liten hög

Blir fint minsann ;)

 

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: