Den korta andningspausen innan fortsättningen

Har varit en bra, aktiv och solig dag – trots att mycket tid har tillbringats inomhus. Hunnit checka av gruppsnack inför VFU-seminariet (i en liten men tapper skara), träning med efterföljande dusch och fruktsallad och snart är det dags för middag a´la mamma Lena. Moussaka minsann! Blir ingen läsning innan det.

Träningen blev för övrigt en och en halv timmas egen gympass. 10 uppvärmning och styrkemaskinsrundan följt av 30 minuters crosstrainer. Känns bra, trots att jag inte orkade fullt så mycket som vanligt. Dock uppiggande och inser att jag är stark som kan köra samma vikter trots ett mindre uppehåll från maskinerna! Dessutom en liten kick då jag orkade betydligt mer än två söta smala tjejer på gymmet (vet att man inte ska jämföra sig, men vill ju skryta lite ;) He hehe….

Sitter och reflekterar över dagen i ett nystädat men fortfarande smått kaosartat kök utan luckor och lådor. Balkongdörren står på vid gavel och först nu, klockan 16.30 börjar det bli lite småkyligt. Det är så att säga VÅR! Nästan så man vill sätta sig ute med en varm kofta och tofflor och grilla en godbit till middag. Men det får vänta till senare i veckan.

Planen för resterande bit av kvällen samt morgondagen är att läsa ut Andersson & Sander och eventuellt börja på Bromander. Skriva en mindmap samt starta ett dokument för individuella uppgiften. Dessutom ta en lång promenad och lapa sol på balkongen om vädret är med mig.

Fullt upp? Jajjemen, men därför får jag ju andas en stund nu :) Dessutom är helgen bara runt hörnet:

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: