Soliga söndagsstarten!

Har suttit i över en timma, ätit sen frukost och försökt ladda inför dagens plugg, på balkongen -iförd tofflor, mysbrallor och ett linne! Det var varmt i lä och nosen fick äntligen dra in en dos d-vitamin i mitt bleka ansikte. Härlig start!

Lite piggare i övrigt och tror att jag kan komma igång med träning och mitt aktiva liv igen imorgon. BodyCombat är bokad men tror att jag kanske passar på att träna direkt efter skolan på tidiga eftermiddagen. Mest bara för att gardera mig mot eventuella svaga tankar och ” näe blev nog lite trött ändå..”

Igår fick jag höra lille killen i telefonen när jag pratade med Fredrik och Marie-Louise. De är kvar på BB och får komma hem så fort M-L känner att hon är pigg och klarar sig utan smärtlindring. När jag ringde hade Fredde och Stella kommit upp till rummet för att kolla Melodifestival med mamma och lillebror. Själva ”hörandet” var under blöjbytet, som tydligen inte var populärt varken hos lillprinsen eller storasyster (tihi). Tänk att man kan bli så illa till mods av lite yoghurt/fildoftande (luktande?) bebisbajs/kräks!

De verkar må toppen iallafall och bara längtar till att få komma hem till sin lugna vrå. Finingarna!

Nu väntar en strukturering av allt som ska göras. Måste få en överblick av det som ska vara klart i veckan som kommer. Sen veckan efter det är det tenta. Känns ju skönt att kursen snart är över – men en tenta som jag knappt pluggat till? He he! Fast jag har lovat mig själv att det kommer gå bra. Ska inte stressa upp eller få ångest. Jag gör bara mitt bästa. Det kommer gå bra!

Återkommer senare. Ha en underbar söndag!
Annons
Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: