Fynd, skräp & irriterande tanter!

Var iväg en sväng på morgonkvisten med Pernilla på en tillfällig, lokal loppis där de som ville kunde sälja av lite prylar (läs skräp). Mycket var verkligen skräp…för vem vill ha en gammal urdrucken jumboflaska med Jameson, en gammal urtvättad toffel eller en mobil från det glada åttiotalet? Missförstå mig rätt, det är jättebra att saker återsäljs och mycket vintage och second hand är jättefint och användbart.. men vissa saker borde man väl när man städar ur garaget/vinden/förrådet se att det här är ju faktiskt inget att sälja eller ens ge bort? Är jag för hård?

Hittade några små klipp trots allt, bland annat 3 ljusrosa ljuslyktor från IKEA som jag har sedan tidigare men råkat slå sönder en utav. Mycket fina och endast 5 kr stycket. Sedan 2 ramar som ska fixas till och göras något roligt DIY-projekt utav. Nu ska här pysslas och donas!

Men först ska det rättas berättelser om hälsoveckan av ”mina” elever och börjas läsas i en av kursböckerna. Ett litet gubbvil på det. Lite nytta före nöje och helg. Ska boka in en fika med Ingpling imorrn med. Det blir fint de! Om inte huvudet blir dovt och ont igen… fortfarande inte helt på topp..

Tackar Pillan för en mysig morgon, fika & babbel – det var najs. Puss!

Annons
Märkt , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: