120309 – en lillprins är född!

Så kom han ut till slut, den lille. En vacker liten prins som jag än så länge ”bara” fått skåda via bild på telefonen. Hela 54 centimeter lång och med en vikt runt 4100gram tog det honom cirka 54 timmar att titta ut! Vilket hästjobb av Marie-Louise och vilket stöd (hoppas jag) av brorsan.

Ännu inte fått höra något namn – skulle enligt sms:et utlysas på presskonferens idag då de igår var ”lite all over the place!” (snott från prins Daniel för några veckor sen dårå..) Men det verkar bli en sen presskonferens. Riktigt nyfiken!

Vill inte gå händelserna i förväg och ta mig friheter att lägga ut nån bild på guldklimpen, utan du kära läsare får helt enkelt hålla dig till tåls och kolla webbisar eller vänta på familjens egna initiativ. Kan bara säga att han ser helt perfekt ut och jag är återigen en mycket stolt faster/syster/svägerska till den underbara familjen!

Jag saknar er så hjärtat gör ont

Till fina familjen och deras nya tillskott :)

Till fina lillprinsen <3

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: