Fiktion på teve & kaos i köket

Väntar nu in mitt guld. Bästa serien och det som jag absolut inte gillar att missa – det enda som jag egentligen följer helhjärtat.

Grey’s Anatomy såklart!

Det väntar ett dubbelavsnitt i soffan med en kopp te och filt.

Gällande köket kom jag idag hem till ett kaos utan dess like. Alla skåpsluckor och lådor borta. Allt innehåll fullt synligt och besticklådorna ligger på matbordet. Skåpen innehåller ju betydligt mer än vad man kanske tror. Helt vansinnigt faktiskt. Gilla mindre att tillbringa tid där då. Men fint kommer det bli. Lite slip och ny färg – fräscha till liksom!

Naajs!

Nu ska jag däcka – Ha det fint i onsdagskvällen!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: