Allt mitt tjat om plugg och VFU!

Lite trött på mig själv faktiskt att det blir så, mest skola och inte så mycket annat/skoj/trevligt just nu. Men är det praktik så är det. Har lärt mig mycket den här perioden och jag känner att det mesta börjar falla på plats. Känns ju skumt att hälften in i utbildningen så börjar jag känna att det nog är rätt ändå. Börjar vilja mer och mer och det börjar (samtidigt som det är hektiskt) bli min grej. SKÖNT!

Idag hade jag min andra heldag och den gick superbra. Inga större fadäser eller svårigheter, fick god respons av handledaren och imorgon fortsätter jag med lite extra lektioner. Dock attackerade febern och hängigheten på eftermiddagen och har sedan halv fem/fem vilat under tjockt täcke och vill bara sova för kvällen. Helt slut!

Så, återigen ingen träning… det pusslet har under en vecka inte stämt alls..och så förkylning på det! Usch och fy

Men det blir till att bita ihop. Ska vara på hela VFU-perioden denna gång. Imorgon kommer fältmentorn och ska kolla läget – sen är det sista dagen för denna omgång på fredag, hårdläsning och övrigt plugg. Men gör inget. Jag lär mig väl massor!? Sen är det ju ett av världens mest värdefulla jobb jag får :-)

För Det Vidare.

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: