Supportshopping & onda fötter på IKEA:t

Gårdagen – lördag, spenderades på allas vårt favoritvaruhus IKEA. Det blev Linköping, det var mycket folk och till slut lite, lite grinigt än det ena, än det andra hållet. Tur bara att våra grinigheter håller i sig typ en halvtimma, sen är det oftast bra igen.

Mamma skulle ha säng. Fastnade för en Aspelund i fräscht vitt. Lyxigt med 160 cm för sig själv. Till den Sultan Silsand och en underbar Tafjord bäddmadrass (säger bara Memoryfoam!). Lite sängkläder till det och smått och gott till köket.

Morsans nya sovplats

Sen var det Rilles tur. Inte lätt att starta ett hem, hitta sin stil och sitt eget uttryck. Blev en tevebänk och ett vitrinskåp iallafall, till vardagsrummet. Ett stort köksbord, med bänk till av märket Bjursta. Dessutom en massa småplock som glas, lampor, tallrikar, skålar, ugnsformar, köksknivar med mera med mera. Ska bli kul att se hur det blir – och kanske få hjälpa till i ett hörn ;)

Jag själv var mest där som bihang. Köpte en liten frukostbricka samt ett påslakansset som var i utgående sortiment. Sen, att jag checkade och planerade inför mitt kommande sovrumsprojekt och kombinerade pyssel/plugghörna, ja det är ju en helt annan fråga! (notera att pyssel kom före plugg :)

Mitt nya våriga påslakansset

Det ska bli otroligt skoj med förändringen. Kul att få hälsa på hos stora lillebror som troligtvis kommer få hålla i bjudningarna framöver då han har uteplatsen och stora matbordet och den gigantiska teven!

Men nu skiner solen utanför. Kan vara dags med lite luftintag. Sen är det ju faktiskt läsning och den där listan som utmanar mig. Jag vill (inte måste) hinna ikapp i veckan. Så det, tillsammans med minst 2 hälsomagasinetpass blir målet.

 

Annons
Märkt , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: