Sen var det plötsligt fredag igen…

…och jag har varken läst eller startat dokumentet för individuella uppgiften – teoretiskt planerat ett studiebesök med eleverna ute i verksamheten eller skrivit stödord. Jag behöver alltså 1) läshjälp och återberättande av böckerna 2) tips på hur jag kan få ihop en studiebesöksplanering lite snabbt 3) en spark i baken gällande skrivandet av en kort men dock MYCKET omfattande skrivuppgift. Vi kan väl dessutom skriva med att jag fortfarande gärna opererar in ett fotografiskt minne så jag slipper att plugga till tentan som nu är mindre än en månad bort!

VFU-veckan har iallafall gått mer än bra! Har hållit mig frisk, varit alert och tagit många, enligt mig, bra beslut. Jag önskar bara att i veckor som denna hitta en balans, inte ta på mig för mycket, tänka för stort osv. så jag faktiskt har tid till allt det där andra – och orkar träna och må gott i övrigt! Det kan kanske hända att jag har något i kroppen iallafall, för så trött som jag varit senaste veckan är ju helt sinnes.. Kommer hem strax efter halv fyra och skulle kunna sova för natten. Då behövs träningen verkligen! MEN planering och de där måstena bara slinker emellan ständigt.

Hata är ett starkt ord. Ett ord som jag faktiskt undviker att yttra i mesta möjliga mån.. men jag HATAR måsten. Ger bara ångest, stress och av mig fel prioriteringar. Dumt men sant. Dumt men sant.

Hur ska jag göra för att förhindra detta tycker du?

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: