Mitt hemliga projekt!

Har ju hintat lite om att jag håller på med ett DIY-projekt så där lite vid sidan om. Skulle använda pappret jag beställt från darlingthings.se och en ram som latsamt nog är inköpt på Så Mycket Bättre i stan (vintage, fixad av Kristin). Dessutom ingår lite retro klädnypor, fint snöre a´la old style och en massa små papperslappar och energikrävande påhitt, skrift och matkommapåande av mig och resten av kollektivet.

Till slut blev det en enligt mig mycket fin menytavla för veckans planerade mat och en massa extra lappar med god att välja mellan när fantasin är låg. Kommer man på nytt, skriver man bara en till lapp. ÅÅåå bäst av allt – tröttnar man på bakgrunden är det ju bara att byta papper!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Så: En fin ram, en plåt klädd med papper/tyg/tapet, magneter, nån retro låda för lappar eller annat, klädnypor, snöre att fästa nyporna i  samt en mängd lappar med favvomaten i hushållet. Bara att välja vad veckan ska innehålla och börja laga. Detta går ju att variera och ordna på enmängd olika sätt. Bara magneter, riktiga klädnypor, nålar och en hederlig anslagstavla klädd med fint tyg osv osv. Bara fantasin sätter gränserna!

Varför ska man ha det så här då? Jo, planering gör att det blir billigare, man slipper ”menvadskaviätaidagdå-stressen”, bättre variation och lättare vardag. Sen kan man ju självklart ändra sig och så. Så klart..

Märkt , ,

En tanke på “Mitt hemliga projekt!

  1. wwwaddell skriver:

    Cool & Praktisk! Såna saker gör annars tråkiga planerande kul och inspirerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: