Little miss boringson

Eller ja, iallafall gällande bloggandet just nu… Har praktik och all energi går faktiskt åt till att hinna med roliga planer för eleverna, eget läsande och plugg i övrigt. Hinner knappt med det liksom. Träningen har fått ta smällen och jag känner en stor abstinens att få utlopp för den energin. Har dock prioriteringsproblem och har dessutom avslutat dagarna i verksamheten med molande huvud av alla intryck, viljor och vissa små go’a elevers surr och stim.

Så nu ska jag äntligen krypa ned under täcket och sova sött en natt innan det är dags igen. Ska försöka skriva mer imorgon. Kanske till och med två inlägg som brukar vara såväl sed som lag här på mitt forum. Då har jag ju inte haft en heldag själv och inte heller planerat några större projekt. Därför blir prioriteten att ta hand om att göra-listan med effektivitet. Hinna med det som inte har hunnits med, göra det som jag flera dagar önskat göra.

Godnatt från en överambitiös fröken. Det är dagens ord om mig. Överambitiös men såå bra!

 

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: