Pumped…

Helt utmattad är jag nu! En bra dag ute i verksamheten och blev så inspirerad av det aktuella temat att jag suttit sedan 15- snåret och donat med arbetshäften, matdagböcker, hälsobroschyrer och världsreligion-info. Nu ska det här bli lärande!!

Blev inget Combat –  som planerat idag, kommer inte kunna läsa efter allt dataarbete och ryggen värker av dålig stol och arbetsställning. I mitt nya rum ska jag faktiskt lägga energi på att få en bra arbetsyta, med en bra stol att sitta i samt kanske nån skön fåtölj att sitta och läsa i. Det vore nåt om det får plats. Har så många idéer om arbetsytor sen Pinterest, men det värsta är att det mesta säkert får vänta till man har ett egetstörre boende.

Tänk dig; en planeringsplats för ”pappersarbete”, en syplats, en kreativ plats där man kan måla och kladda. Härliga färger, smarta lösningar. Underbart!

Nåt sånt här:

Fast liksom större, med fler bord och bänkar. Uttökat. En STUDIO!

Annons
Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: