När man fastnar i vinkelvolten…

..som Galenskaparna & After Shave skulle sagt. Det är ju så typiskt mig att gå in i nåt med allt krut på en gång, sitta och jobba tills det är klart. Ska ju bli klart direkt, MedEnGång! Hade behövt energin från nån annan aktivitet.

Jag har nog träningsabstinens. Jag har nog det :)

Trodde inte det skulle inträffa så här. Men nu är det alldeles för sent, och ska jag orka med resten, morgondagen och mer ändå så är det vila som gäller. Packar väskan och drar direkt efter VFU imorgon. Gym + Crosstrainer. Prioriterad paus från plugg, innan vidare läsning och effektivt arbete.

En bra plan.

Hon kan om hon vill!

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: