Torsdagslyx!

Blir take-away ikväll – Chili Nam Nam, för er utanför Nyköpings gränser kan jag informera er om att det är stans bästa thairestaurang på långa vägar med stora portioner väl värda pengarna man pungar ut för dem. Jag festar till det med en Kyckling med cashewnötter. Ska bli otroligt fint!

Vad blir det för mat hos dig ikväll?

Ibland är man värd lite lyx och hämtmat i vardagen. Mumma!!

Thaimat - himmelskt!

Annons
Märkt , , ,

En tanke på “Torsdagslyx!

  1. Okej bra då vet jag vart jag ska nästa gång jag är i Nyköping! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: