Kvalitetstid med Rillebror

Dagen fortsatte efter min kamp mot sömnen med en resa till Norrköping och många givande och trevliga/kreativa redovisningar gällande religion, samfund och gudstjänstobservationer. Det är otroligt intressant, man önskar väl bara att allt i kursen låg på den här och något mer utmanade nivå. Det gör den ju som sagt inte. Utifrån det vi gjorde idag ska vi skriva en 4-sidors ”hemtenta” eller paper gällande samfund och religion. Den uppgiften och tentan den 28 mars ligger till grund för hela kursens examinationer – det är allstå föga 2 uppgifter som ger poängen. Helt sjukt egentligen.

Hemmavid blev det sedan totalt en kvarts vila innan kollektivets övriga medlemmar dök upp en efter en. Bestämma mat för kvällen och sedan dra iväg för lite kvalitetstid med lillebro’ som nu är på jakt efter bohagsartefakter (ja, nu är jag arbetsskadad igen..). På MIO införskaffades endast några kap på rea-borden än så länge, men snart beställs även en soffa därifrån. Försökte också lista ut och komma på vad det är för stil han egentligen gillar och är ute efter. Svårt när man inte direkt har haft nåt eget. Är ju egentligen nu på senaste halvåret som han har börjat investera i möblemang.

Längtar bara tills vi ska på det där besöket på IKEA. Jag ska ju inreda ett eget rum med ju! Eller ja, hämta lite av mina saker från mormors källare, förhoppningsvis på omtapetserat och få rå om en egen del av hemmet jag bor i. Men känns konstigt såklart, vi va ju nyss så här små (!!);

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons
Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: