Känner mig som en smälld ballong!

Fortfarande helt slut efter gårdagens tjurrus hela dagen. Upp vid 5, skola, skjutsa mamma till jobbet, hämta paket i stan, hem, hann inte vila, packa träningsgrejer & shake, in till fika med Sanne, jättemysigt men alldeles för kort – attans att de stänger 18:00 på Birgers!

Sen vidare till Hälsomagasinet; var där tidigt så kör ett par armövningar i maskinerna, kommer på att nejmen armar är ju typ det man använder HELA combat-passet, pallar jag? Körde, men inte riktigt på samma nivå som jag brukar. Dagen hade tagit ut sin rätt. Men, vet du vad?? Lotta – instruktören kom efter passet fram, klappade mig på axeln och sa ” du körde riktigt bra, snyggt jobbat på dig! och gymmade innan eller? Starkt!” Jag förklarade att det väl inte hade varit så smart, att jag inte orkade fullt lika mycket och förklarade min dag lite kort; ”men jag kom hit iallafall” Då sa hon ” Det gjorde du verkligen!”

Man inser nog inte att man jobbar på rätt bra ändå. Jag menar efter en lång dag, efter 14 timmars vaken och fullspäckad tid, klockan sju på kvällen – då är man inte så kaxig. Hon fick mig därför att förstå att jag gjorde mitt bästa, tog ut de där sista krafterna och kan vara nöjd och få energi av min insats!Huvudsaken är att man tar sig iväg och gör sitt bästa.

Att göra sig själv stolt!

Efter en snabb visit till mamma på jobbet åkte jag sedan hem…och däckade. Trodde inte att det var sant när klockan ringde halv 7 imorse. Ville bara fortsätta slumra…

Annons
Märkt ,

En tanke på “Känner mig som en smälld ballong!

  1. Vad bra att du kom på det tillslut, eller blev påmind. Så lätt att hamna i ett mönster att aldrig vara nöjd med vad man gör, oavsett vad det är. Man inte ser allt man gör – bara allt man inte gjort! Egentligen borde man skriva en lista VARJE dag med allt man gjort och är glad över att man gjort som antingen tickat av saker på en lista, eller nåt man gjort för sitt välmående som att träna. Men det har man ju inte tid med… hehehe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: