Som ett brev på posten!

Fick precis en härlig leverans av smått och gott från en ny favoritsida darlingthings.se. Har nog dessutom pinnat lite från den på Pinterest, om ni följer mig där. Främst är det papper som ska användas till en del pyssel framöver och det projekt jag inflikat om tidigare och återkommer om. Sen hittade jag, och bara KUNDE inte motstå den underbara lilla trälåda, som också ser ut som en bok, men är en pryl-ask. Kanske för alla piller och plåster som finns i hushållet. Eller någe annat fint. Här kommer bilder – bara synd att HTC:n inte längre gör mina vyer rättvisa…

Annons
Märkt , , , , , , ,

En tanke på “Som ett brev på posten!

  1. […] hintat lite om att jag håller på med ett DIY-projekt så där lite vid sidan om. Skulle använda pappret jag beställt från darlingthings.se och en ram som latsamt nog är inköpt på Så Mycket Bättre i […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: