80 knyck en onsdagsmorgon

Vaknade pigg som en lärka 5:11 imorse. Tror att jag kanske i mitt undermedvetna hörde Rickard åka till jobbet, men lika bra att gå upp. Skulle ju ändå gå upp en halvtimma senare :-O

Min tur att köra, i underkylt regn en tidig morgon – jomenvisstvadkulliksom! Rondellen innan påfarten var ju knappt att tala om. Fram till efter länsgränsen gick det nog inte fortare än 80 knyck. VIDRIGT väglag, verkligen sådär så man sitter som på nålar. Kom iallafall fram till slut. En bra föreläsning om bedömning inför VFU:n och lite bokprat senare på Fräcka Fröken.

Sen hem, i betydligt blötare, skitigare men å så skönare väglag. Lite blåsigt bara.

Nu funtar jag på om det är läsning som gäller eller en snabb PowerNap eller i mina ordval en GubbVil innan det är dags för en efterlängtad fika med Sanne (undra om man kan börja förkorta dessa begrepp som Powerwalk? PW, PN & GV) ;) Jag ska ju nämligen efter det orka med ett hårt BodyCombat på Hälsomagasinet.

Kanske är värd en vil…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: