Ett snabbt innan läggdags

  • Det blev träning – hemma, samma som sist men ett annat upplägg (bättre & starkare!); 2xAfro & M/R –> BAM!
  • Hackade snabbt ihop en fruktsallad med moderen innan dusch inklusive apelsin, blodapelsin, kiwi, päron, banan, färsk ananas, limezest och limesaft –> Gott – supergott!
  • Ett bra telefonsamtal a´la rensa luften
  • Ätit god fruktsallad och messat Maria – all set for tomorrow –> BAM!

Nu blir det lite läsning innan sängen, vill hinna med något mer kapitel innan morgondagens lilla samtal. Kan ändå konstatera att boken kommer inte hinna läsas ut, men är trots allt på god väg! Känns också som att jag förstår mer och mer, pusselbitarna faller lite mer på plats.

I övrigt är jag idag mycket nöjd över att jag har varit en positiv kraft och något mer peppande än vanligt i FB-pakten – vår Bootcampgrupp som strävar efter en sundare livsstil. Jag känner att även där börjar bitarna falla på plats. Min inställning till det mesta blir sundare och jag känner mig faktiskt gladare och mer och mer energirik! En härlig känsla!

Det gör mig glad! Du kan också känna så!

Hitta vad som gör dej glad!

Annons
Märkt , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: