400 sidor på en dag

…aldrig en bra idé. Till slut rullar ögonen ihop. Tar små mikropauser, äter några apelsiner, tar en promenad och funderar på ett träningspass hemma. Ämnet är som förra veckan religionspsykologi, religion på en otroligt hög nivå. Känns ibland meningslöst när man ska bli lärare i grundskolans tidigare år. Försöker intala sig att det är bra att läsa på en högre nivå, för att förstå det bakomliggande inom religiositet. Vi ska förstå barnen om de tillhör olika religioner, vi ska kunna förklara om de undrar – men samtidigt… hur mycket sådant undrar en tvåa? Ja, kanske jättemycket (vi säger väl det iallafall – så det känns lite mer motiverat).

Men nu snurrar huvudet. Koncentrationen föll bort och jag måste aktivera mig. Ute är det ömsom smält, ömsom isgata. Känns därför inte så kul att ta en rask promenad, trots luften jag får på köpet. En liten runda, mest för dennes skull, men sen blir det Afro och skaka rumpestumpen!

Kör hårt du med!

Ibland behövs färggrann, glad, pepp!

 

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: