Fortsättningen!

Japp!

Lille Rille kommer flytta hemifrån i månadsskiftet och jag kommer få eget rum! Känns som när man var liten igen och fick sitt egna krypin efter ÅR och ÅR av delat rum med än den ena och än den andre. Senaste året har rummet delats med mamma – och trots att det har varit gemytligt att ha henne nära till hands så känner jag att det egna rummet känns underbart att ha inom räckhåll!

Har en massa Pinterest-idéer att göra till verklighet och till att börja med hoppas jag att få de klarblåa, gälla väggarna till någon mer neutral nyans. Att få inreda och fixa ett rum och kanske sätta en liten Hanna-prägel på lägenheten och komma med lite najs idéer till mamman.

Tills vidare liksom – tills jag känner att den egna lägenheten kan finnas inom räckhåll. Nu är det ju dock ingen brådska. Både jag och mamma sparar pengar. Vi kan göra en massa extra kul och jag behöver inte tänka på att oroa mig för ekonomi under studietiden.

Nu ska här det Onebarska livsnjutarlivet levas!

Jag & Mamma Juldagen 2006 <3

Annons
Märkt , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: