[To be Continued…]

En lite mer händelserik dag idag. Något mer motiverande. Fått lite mer gjort. Avslutades fint och jag känner mig tillfreds med mig själv! Några checkpoints;

>Vaknade utvilad efter en god natts sömn – äntligen!

> Tidning och samhällsnyheter till frukost, sen Islamfakta-letande och fick ihop 6 sidor att välja och vraka ifrån till redovisningen

> Lägenhetsvisning som stöd till lillebror som känner sig redo att prova sina vingar – var inget att ha (enligt mig) och jag tipsade om att leta vidare, ringa privata hyresvärdar och ha is i magen. ”HSB kanske ringer till mamma, man vet aldrig”

> Kom hem, drack en shake och helt plötsligt, out of the blue, ringer HSB och har en tvåa som Rille får titta på! (helt sjukt ju!)

> Handlade och hämtade ut nya träningskläder från H&M.com på affären -klarade av alla lockelser och känner mig nöjd! För sugen på allt är jag minsann. Känner att lite sockerberoende finns kvar och avvänjer mig liite till…

> Invigde träningskläderna med en timmas hemmaträning – finally! Jag vet ju att jag blir så pigg och får så mycket energi utav träningen. Så varför tar jag mig inte i kragen mer? Hittar den dära balansen! Om kurslitteraturen ändå bara hånler åt mig och jag ändå inte läser det jag borde? Hmmm…

> Dusch, middag och då dags för dagens 2:a lägenhetsvisning. Mamma hängde också på. En bra tvåa – som just nu en familj på 4 (!!) bor i. Bra jobbat vill jag säga! Han verkade gilla den [To be Continued…]

Efter detta en lugn kväll i soffan. Funderar på livet och på brorsan. Ska han flytta hemifrån nu? Får jag ett eget rum? Ska kollektivet bara bli duoboende? Men han har ju blivit stor nu  – lilla Rickard. Heltidskneg på stålverket och dubbelsäng. De små liven växer upp så fort! Andra flyttar hem igen…

Annons
Märkt , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: